Arhivate   Propune misiune   Foto misiuni 
Posteaza mesaj
Detalii Misiune
100 RON Un fir .......(45)
Data start: 16 Oct 06
Descriere: MrDetective pleaca intr-o noua excursie tematica. Se gandeste sa se relaxeze si sa se distreze.
Premiul: 100 RON
Total puncte acumulate: 9
Comentarii: Misiunea s-a numit: Un fir...(45). Daca te-ai gandit la sponsorul misiunii si la indiciul din paranteza atunci ai inteles ca este vorba de "Un fir paralel". Adica un fir paralel, logic al drumului lui MrDetective. Astfel, el a poposit in cele mai vechi orase din tinuturile in care a fost. Deci pentru ultima intrebare, steagul Peruan este suficient. Cel mai vechi oras din Peru este Caral. NOTA: Legat de marjele de precizie si de posibile dispute, ca unul e mai vechi decat altul, am incercat sa tinem un fir logic si pe cat am putut de documentat.

Indicii misiune
Misiune rezolvata de horace pe data 18 Oct 06
Intrebare Raspuns Puncte
Intrebare de control
Ultima zi din Noiembrie cand mai prindem Sharm El Sheikh (indiciu)
Nota: raspunsul este de forma "01".
15 1


Ziua 1.
MrDetective isi selecteaza prima destinatie. Este urmarit de paparazzi si lasa secretarei o nota simpla pentru a fi contactat.
Ma gasesti la.......
Daca ar fi cu cantec ar fi de FEEDER
Daca ar fi legat de un jucator de footbal ar fi Allen
Daca ar fi de California ar fi....
Nota:2 cuvinte

san diego 1
Intrebare de control
Cand plecam in India? (indiciu)
Nota: raspunsul este de forma "01".
13 1


Ziua 2.
Plecand de la prima destinatie(3x/4y N si 11x/y9 W) MrDetective face urmatorul popas la 24/47 S si 64/16 W Unde a ajuns MrDetective?
Nota:3 cuvinte

santiago del estero 1
Intrebare de control
Prima zi din Decembrie cand plecam in Dubai este? (indiciu)
Nota: raspunsul este de forma "01".
26 1
P>
Ziua 3.
Nascut in 1491 Jacques este primul explorator Francez care ajunge in...(la 44 de ani)
Nota:1 cuvant

quebec 1
Intrebare de control
Prima zi din Decembrie cand plecam la Atena este? (indiciu)
Nota: raspunsul este de forma "01".
28 1


Ziua 4.
Un "vant" bate in Venezuela de Vest. Si daca o lasi pe Santa Ana de-o parte ramaii exact cu ce trebuie: locul urmatorului popas.

coro 1


Ziua 5.
Ultimul popas a fost dedus logic de MrDetective; folosindu-se si de imaginea atasata.

caral 1

2 useri online
MRD Top

Conquiztador.ro un site de jocuri tip Quiz. Vrei premii in bani si aventuri vino la MrDetective.ro. Mrdetective iti propune aventuri interesante cu premii reale in bani. Cel mai mare premiu - un scuter. Misiuni cu premii! Jocuri online pe categorii pentru toata lumea, Jocuri flash, jocuri online, jocuri pentru tine!!
Jocul interactiv cu premii in bani MrDetective este primul site din Romania care a lansat acest concept. Intr-un mediu (online) plin dejocuri si joculete in Flash, MrDetective se distinge ca o unealta speciala de promovare on line.
Este un loc special in care premiile cu bani atrag, dar ce motiveaza in mod special si atrage publicul pentru acest joc este stimualrea creativitatii.
Jocurile in Flash sunt desigur un alt punct de interes mai ales ca se pot castiga premii reale in bani.
Daca veti urmari mesajele si explicatiile misiunilor veti descoperii o comunitate de oameni culti, inteligenti, si proactivi. Datorita lor acest proiect, joc interactiv cu premii, se deruleaza de mai bine de 3 ani, ani in care MrDetective incearca sa se ridice la standardul publicului sau.In plus, astazi extindem si partea de jocuri on line oferind Jocuri, Premii, Jocuri Barbie, premii in bani, Jocuri Miniclip, Barbie, Dress Up, Jocuri online.
La noi te joci ca in site-uri gen miniclip dar poti sa castigi bani zilnic, jocuri miniclip, MrDetective misiuni cu premii pentru copii mari sau mici dar inteligenti.
Premii in bani, jocuri interactive cu premii, barbie, barbi, premii in bani prin MrDetecitve.ro. jocuri on line gratis, fun, distractie, inteligenta si premii in bani.
Jocurile online sunt grupate pe categorii pentru toata lumea: Jocuri flash, Jocuri online cu masini, sport, Shooter, Arcade, Barbie.
Premii si distractie numai prin Mrdetective.
Jocuri pentru fete, shooter, impuscaturi, Dress-Up, Barbie, Masini, Sport, Footbal.
Bar, baruri, restaurant, restaurante, club, cluburi in Bucuresti.

bottom