Arhivate   Propune misiune   Foto misiuni 
Posteaza mesaj
| Mesajele misunii (84)
Detalii Misiune
Aventuri cu MrDetective
Data start: 22 Jan 08
Descriere: Codul validati 456998.

In ultima vreme, Mr. Detective fusese asaltat de cereri ciudate. Oameni care-l rugau sa afle la ce echipa va fi transferat stelistul Dica, care sunt cele 43 de numere care nu o sa iasa la loto, la urmatoarea extragere, sau cate trepte sunt in intreaga lume.

Il fura melancolia, pentru ca avea nevoie de adrenalina, avea nevoie de o misiune pe masura lui, o misiune care sa-l puna in miscare.
Intr-un final, provocarea avea sa vina, de acolo de unde se astepta mai putin.


Dintr-o tara indepartata, a disparut un obiect unic, de o valoare nationala incontestabila.
Mr. Detective trebuie sa porneasca in cautarea acestuia, dar e asaltat de indicii false, care il pun pe drumuri. Intr-un final, un scriitor celebru ii arata calea.

NOTA: Misiunea are 10 intrebari, vom activa cate una in fiecare zi (de luni pana vineri), ultimul indiciu va fi activat pe 7 Februarie 2008.

Premiul: 200 RON
Total puncte acumulate: 14
Comentarii: Comentarii MRD pentru ultima intrebare. Miliardarul a plecat acasa. Plecam la... aici trebuia sa descoperi o ora . De ce? pentru ca vorbim de o cifra. Cum gasesti cifra? suma cifrelor ........... construit pionierul de lux al v.... de somn. DECI vorbim de vagon de dormit de lux. O sa descoperiti ca a fost "realizat" de George Pullman in 1863. Indiciu suplimentar era -pionier- asa s enumea.
DECI ora 18
Indiciu suplimetar N - deci Gara de Nord. Ce tren pleca din gara de nord la ora 18? Si unde ajunge? in IASI. deci cauti un miliardar din Iasi. ACUM aveai nevoie de fotografie. Daca cauti miliardar din Iasi vei gasi mai multi unul, dintre ei este Dascalu - si poza se potrivea.

Indicii misiune
Misiune rezolvata de Aserte pe data 08 Feb 08
Intrebare Raspuns Puncte
Care este codul de validare pentru a intra in misiune? 456998 0
Intrebarea 1.
In sfarsit, pregatit de drum. Un telefon, o disparitie misterioasa, intr-o zi ploioasa. Stia doar atat: ca trebuie sa ajunga cat mai urgent in tara, in care s-a jucat pentru prima oara sah. Care e aceasta tara?
India 1
Intrebarea 2.
In unul dintre orasele acesteia, e unul dintre cele mai interesante muzee internationale din lume. De aici a disparut primul exponat, un cadou al ambasadorului unei tari europene. Intre aceasta disparitie si misiunea lui exista o legatura stransa. De unde venise cadoul?
Ungaria 1
Intrebarea 3.
La locul faptei, nu a gasit nici o urma. Fara indicii concrete nu avea decat o pista: sa plece spre tara de provenienta a cadoului. Acolo ar putea sa afle mai multe. Inainte insa, se hotaraste sa treaca printr-o poarta ce “lacrimeaza” intre o mare si un ocean, de care pomeneste si George Cosbuc. Aici piratii si hotii isi dau intalnire de obicei pentru a mai face schimb de marfuri. Cum se numeste aceasta?
Stramtoarea Bab-el-Mandeb 1
Intrebarea 4.
Nu a aflat decat ca piratii nu se tin de copilarii. Un pusti, de pe o corabie, ii da insa un indiciu folositor. Un om mare cauta un cumparator dat in mintea copiilor. Nu l-a gasit, printre pirati si a plecat spre insula lui Robinson Crusoe. Cum se numeste insula?
Juan Fernandez 1
Intrebarea 5.
Din nou pe drum, spre un alt continent. In cautarea sa, ajunge pe o insula pustie. Un alt capat de drum? Un biletel, aruncat in nisip, il pune pe ganduri. Trebuie sa ajunga intr-un tren care trece pe la o altitudine de 4816 m si care-l va duce spre o capitala. Cum se numeste aceasta?
lima 1
Intrebarea 6
In tren, doar cativa pasageri, dar nici urma de hot. Un calator, un scriitor sud-american, ii povesteste despre orbi si despre o cersetoare ciudata, care canta la acordeon, intr-un alt tren si care venea din tara in care trebuia sa ajunga acum Mr. Detective. Despre ce tara vorbim?
romania 1
Intrebarea 7
In zbor, spre un alt continent. Surprins de informatiile descoperite pana acum, Mr. Detective vrea sa le aseze pe hartie, dar descopera ca nu are cu ce scrie. Ramane blocat intr-o intrebare simpla: cine a inventat pixul? NOTA: creionul modern
Nicolas–Jaques Conte 1
Intrebarea 8
Lucruile par mai simple acum. Stie ce trebuie sa gaseasca, stie unde trebuie sa ajunga si mai stie ca hotul o sa incerce sa scape cat mai repede de prada si sa o vanda. Era clar ca trebuie sa caute pe piata neagra. Aici avea un vechi amic, dar ca sa dea de el, trebuia sa-si aduca aminte numele de cod al acestuia. Il uitase. Stia doar ca, pe vremuri, era un sef la un fel de baseball autohton. NOTA: articulat
Baciul 1
Intrebarea 9
Ajuns la sursa, Mr. Detective nu afla prea multe. II se spune doar ca umbla vorba ca un miliardar din orasul in care au fost utilizate primele cutii de scrisori vrea sa cumpere obiectul disparut. Acesta e cazat intr-un hotel de pe o strada a carui nume e cel al unui genaral rus, care a fost presedinte plenipotentiar al divanurilor din Moldova si Tara Romaneasca. Cum se numeste strada? Nota: un cuvant
Kiseleff 1
Intrebarea 10
Ajuns in camera de hotel, patul era inca cald. Gaseste o legitimatie aproape distrusa (vezi imaginea) si o hartie mototolita din care poate descifra:

Plecam la .... (suma cifrelor ........... construit pionierul de lux al v.... de somn).... N....si la sfarsit ajungem acasa.

MrDetective a decoperit cum il cheam pe miliardarul care a cumparat obiectul si il asteapta deja confortabil in biroul sau de acasa. Cum il chema pe miliardar?
Nota: Prenume Nume
ATENTIE: dupa doua incercari, suspendare 20 de minute
Iulian Dascalu 5

5 useri online
MRD Top

Conquiztador.ro un site de jocuri tip Quiz. Vrei premii in bani si aventuri vino la MrDetective.ro. Mrdetective iti propune aventuri interesante cu premii reale in bani. Cel mai mare premiu - un scuter. Misiuni cu premii! Jocuri online pe categorii pentru toata lumea, Jocuri flash, jocuri online, jocuri pentru tine!!
Jocul interactiv cu premii in bani MrDetective este primul site din Romania care a lansat acest concept. Intr-un mediu (online) plin dejocuri si joculete in Flash, MrDetective se distinge ca o unealta speciala de promovare on line.
Este un loc special in care premiile cu bani atrag, dar ce motiveaza in mod special si atrage publicul pentru acest joc este stimualrea creativitatii.
Jocurile in Flash sunt desigur un alt punct de interes mai ales ca se pot castiga premii reale in bani.
Daca veti urmari mesajele si explicatiile misiunilor veti descoperii o comunitate de oameni culti, inteligenti, si proactivi. Datorita lor acest proiect, joc interactiv cu premii, se deruleaza de mai bine de 3 ani, ani in care MrDetective incearca sa se ridice la standardul publicului sau.In plus, astazi extindem si partea de jocuri on line oferind Jocuri, Premii, Jocuri Barbie, premii in bani, Jocuri Miniclip, Barbie, Dress Up, Jocuri online.
La noi te joci ca in site-uri gen miniclip dar poti sa castigi bani zilnic, jocuri miniclip, MrDetective misiuni cu premii pentru copii mari sau mici dar inteligenti.
Premii in bani, jocuri interactive cu premii, barbie, barbi, premii in bani prin MrDetecitve.ro. jocuri on line gratis, fun, distractie, inteligenta si premii in bani.
Jocurile online sunt grupate pe categorii pentru toata lumea: Jocuri flash, Jocuri online cu masini, sport, Shooter, Arcade, Barbie.
Premii si distractie numai prin Mrdetective.
Jocuri pentru fete, shooter, impuscaturi, Dress-Up, Barbie, Masini, Sport, Footbal.
Bar, baruri, restaurant, restaurante, club, cluburi in Bucuresti.

bottom