Arhivate   Propune misiune   Foto misiuni 
Posteaza mesaj
| Mesajele misunii (28)
Detalii Misiune
Din nou in misiune
Data start: 25 Apr 07
Descriere: Din nou in pantaloni scurti. Copaci inverziti, aer de primavara, ba chiar de vara. MrDetective este chemat de aventura, dar oare unde va ajunge si ce drum va parcurge?(Nota: misiune saptamanala, 7 indicii, ultimul va fi activat marti, 8 Mai)
Premiul: 100 RON
Total puncte acumulate: 7
Comentarii: Asa cum ati putut observa, va ofeream coordonatele in mile maritime deci era vorba de distante pe apa. Aveati un punct de plecare o directie si o distanta, totul frumos si simplu. Pentru ultima intrebare trebuia insa ceva mai mult. Asa cum ati putut observa distanta o aflati printr-o diferenta de doua numere. Primul numar era important. El reprezenta anul unui conflict intre doua tari. Tara in care Mrd se afla deja si tara de destinatie. Deci la ultimul conflict afland acel numar ati fi dedus ca era vorba de Argentina si conflictul din insulele Falkland. Deci acolo pleca tatal sau.

Indicii misiune
Misiune rezolvata de goddiva pe data 09 May 07
Intrebare Raspuns Puncte
Indiciul 1. Are o prima oprire. O insula, ultima pe care o vede la charterele verii. Care este prima oprire? Nota: un cuvant rhodos 1
Si cum statea el cu burta la soare iata ce inscriptie a gasit, fapt ce l-a motivat sa plece pentru a afla enigma. 1897-1741 ENE naut..mile antalya 1
Abia ajuns in noua locatie si receptionerul ii intinde pe sub mana un bilet:1911-942 WNW naut..mile napoli 1
MrDetective a primit un mesaj pe mobil, pe un ton nazal, 1494-1129 naut..mile. Fuga catre noua destinatie. (romanesc) nisa 1
...SSW 1683-1254... valencia 1
S-a strecurat, a ocolit, N 1654+53... (romanesc) londra 1
Desi si-a inceput cariera la 22 de ani, abia acum MrDetective a ajuns "acasa". De aici a plecat tatal sau, chiar in anul in care s-a nascut MrDetective....si nu s-a mai intors. Unde a plecat tatal sau? Nota: 2 cuvinte eng. falkland islands 1

3 useri online
MRD Top

Conquiztador.ro un site de jocuri tip Quiz. Vrei premii in bani si aventuri vino la MrDetective.ro. Mrdetective iti propune aventuri interesante cu premii reale in bani. Cel mai mare premiu - un scuter. Misiuni cu premii! Jocuri online pe categorii pentru toata lumea, Jocuri flash, jocuri online, jocuri pentru tine!!
Jocul interactiv cu premii in bani MrDetective este primul site din Romania care a lansat acest concept. Intr-un mediu (online) plin dejocuri si joculete in Flash, MrDetective se distinge ca o unealta speciala de promovare on line.
Este un loc special in care premiile cu bani atrag, dar ce motiveaza in mod special si atrage publicul pentru acest joc este stimualrea creativitatii.
Jocurile in Flash sunt desigur un alt punct de interes mai ales ca se pot castiga premii reale in bani.
Daca veti urmari mesajele si explicatiile misiunilor veti descoperii o comunitate de oameni culti, inteligenti, si proactivi. Datorita lor acest proiect, joc interactiv cu premii, se deruleaza de mai bine de 3 ani, ani in care MrDetective incearca sa se ridice la standardul publicului sau.In plus, astazi extindem si partea de jocuri on line oferind Jocuri, Premii, Jocuri Barbie, premii in bani, Jocuri Miniclip, Barbie, Dress Up, Jocuri online.
La noi te joci ca in site-uri gen miniclip dar poti sa castigi bani zilnic, jocuri miniclip, MrDetective misiuni cu premii pentru copii mari sau mici dar inteligenti.
Premii in bani, jocuri interactive cu premii, barbie, barbi, premii in bani prin MrDetecitve.ro. jocuri on line gratis, fun, distractie, inteligenta si premii in bani.
Jocurile online sunt grupate pe categorii pentru toata lumea: Jocuri flash, Jocuri online cu masini, sport, Shooter, Arcade, Barbie.
Premii si distractie numai prin Mrdetective.
Jocuri pentru fete, shooter, impuscaturi, Dress-Up, Barbie, Masini, Sport, Footbal.
Bar, baruri, restaurant, restaurante, club, cluburi in Bucuresti.

bottom