Arhivate   Propune misiune   Foto misiuni 
Posteaza mesaj
| Mesajele misunii (26)
Detalii Misiune
Mega-structuri
Data start: 22 Jan 08
Descriere: Decopera alaturi de MrDetective unele dintre cele mai impunatoare mega-structuri. Misiune de tip QUIZ. Va rugam sa introduceti codul de validare: 8899756
Premiul:
Total puncte acumulate: 5

Indicii misiune
Misiune rezolvata de goddiva pe data 30 Jan 08
Intrebare Raspuns Puncte
Care este codul de validare pentru a intra in misiune? 8899756 0
Inaltimea structurii din imaginea 1 a fost depasita in anul 2007 de o alta constructie, care se numeste... Nota: doua cuvinte Burj Dubai 1
Structura din imaginea 2 protejaza un mare port european. Nota: un cuvant Rotterdam 1
Imaginea 3. Unde? dubai 1
Intrebarea 4.
Imaginea 4
Instructiuni: Ar putea fi ultima intrebare... Daca raspunde numai o singura persoana, pana maine, miercuri 30Ian08 ora 16.00.
Ryugyong 1
Intrebarea 5
Imaginea 5.
Inca nu este dar daca ar fi s-ar numi...
the world 1

3 useri online
MRD Top

Conquiztador.ro un site de jocuri tip Quiz. Vrei premii in bani si aventuri vino la MrDetective.ro. Mrdetective iti propune aventuri interesante cu premii reale in bani. Cel mai mare premiu - un scuter. Misiuni cu premii! Jocuri online pe categorii pentru toata lumea, Jocuri flash, jocuri online, jocuri pentru tine!!
Jocul interactiv cu premii in bani MrDetective este primul site din Romania care a lansat acest concept. Intr-un mediu (online) plin dejocuri si joculete in Flash, MrDetective se distinge ca o unealta speciala de promovare on line.
Este un loc special in care premiile cu bani atrag, dar ce motiveaza in mod special si atrage publicul pentru acest joc este stimualrea creativitatii.
Jocurile in Flash sunt desigur un alt punct de interes mai ales ca se pot castiga premii reale in bani.
Daca veti urmari mesajele si explicatiile misiunilor veti descoperii o comunitate de oameni culti, inteligenti, si proactivi. Datorita lor acest proiect, joc interactiv cu premii, se deruleaza de mai bine de 3 ani, ani in care MrDetective incearca sa se ridice la standardul publicului sau.In plus, astazi extindem si partea de jocuri on line oferind Jocuri, Premii, Jocuri Barbie, premii in bani, Jocuri Miniclip, Barbie, Dress Up, Jocuri online.
La noi te joci ca in site-uri gen miniclip dar poti sa castigi bani zilnic, jocuri miniclip, MrDetective misiuni cu premii pentru copii mari sau mici dar inteligenti.
Premii in bani, jocuri interactive cu premii, barbie, barbi, premii in bani prin MrDetecitve.ro. jocuri on line gratis, fun, distractie, inteligenta si premii in bani.
Jocurile online sunt grupate pe categorii pentru toata lumea: Jocuri flash, Jocuri online cu masini, sport, Shooter, Arcade, Barbie.
Premii si distractie numai prin Mrdetective.
Jocuri pentru fete, shooter, impuscaturi, Dress-Up, Barbie, Masini, Sport, Footbal.
Bar, baruri, restaurant, restaurante, club, cluburi in Bucuresti.

bottom